Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Jak kombinovat příchutě při míchání liquidů

Jak kombinovat příchutě při míchání liquidů

Svět elektronických cigaret nabízí nekonečné možnosti, jak si přizpůsobit svůj vapingový zážitek. Jedním z nejzajímavějších aspektů vapování je možnost mixování různých příchutí e-liquidů. Tento článek vás provede základy mixování e-liquidů, představí oblíbené kombinace a nabídne několik tipů pro pokročilé uživatele.

Je to easy

Pokud jste někdy snili o tom, že si vytvoříte vlastní jedinečnou příchuť, nebojte se – není to tak složité, jak by se mohlo zdát. Správně namíchané příchutě mohou nejen osvěžit váš každodenní vaping, ale také vám přinést radost z objevování nových kombinací a chutí, které jste si ani nedokázali představit.

Před tím, než se na tipy vrhneme, chceme vám připomenout článek s postupem Jak namíchat liquid do e-cigarety. Tam se dozvíte všechno o správných poměrech jednotlivých přísad při míchání liquidů. Taky můžete pro snazší míchačku použít naši kalkulačku e-liquidů. Tenhle článek vám dá především tipy na fajn chuťové kombinace, které zpestří vaše vapování.

Vyzkoušejte oblíbené kombinace

Osvědčené kombinace, na které nedá dopustit snad žádný vaper.

Ovocný mix

Zkuste kombinovat jahody, maliny a borůvky pro osvěžující letní mix. Pro chladivý efekt přidejte trochu máty. Také můžete vyzkoušet šťavnatou třešeň a přidat pár kapek sladkokyselého rybízu. Nebojte se experimentovat – další skvělá příchuť může vzniknout spojením ananasu, kiwi a jahody.

Něco pro milovníky sladkostí

Propojte chuť vanilky a jahodového džemu pro sladký a krémový zážitek. A co takhle kombinace sladkých koblih se šálkem kávy?

Inspirace v oblíbeném nápoji

Vanilková cola, kdo by ji neměl rád. Stačí spojit kolu a pár kapek vanilky a vykouzlíte si tuto lahodnou chuť. A pokud jste milovníky ochucené kávy, co takhle vyzkoušet kávu s příchutí máslové sušenky?

Nebojte se experimentovat

Nebojte se experimentovat s kombinováním příchutí. Pokud si nejste jisti, jak chutě spojit, začněte tím, že je ochutnáte samostatně. Jakmile zjistíte, co vám chutná, můžete je postupně míchat dohromady a objevit své oblíbené kombinace. Při míchání příchutí se žádná pravidla nekladou, takže popusťte uzdu své kreativitě. Ale nebuďte jak pejsek a kočička, aby se to vůbec dalo snést. A taky nemusíte hned na první dobrou namíchat litr nového liquidu. Abyste to pak nemuseli celé vylít víte kam.

Happy vaping.

 

zpět na výpis
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce