Recenze

Recenzujeme produkty, které najdete v našem e-shopu Vapemania.cz. E-cigarety, e-liquidy, příchutě. 

5 netradičních příchutí liquidů, které nepotkáte na každém rohu

07.10.2021

Varování: tento článek není vhodný pro míchače, protože ti jsou zvyklí na ledacos. Je nám jasné, že dokážete vykouzlit jednu extrémní příchuť za druhou. Ale zpět k tématu. Probrouzdali jsme se naším sortimentem a vybrali pět liquidů, které jsou něčím zvláštní. Nebrali jsme v potaz sílu nikotinu, tu si můžete naboostovat třeba nikotinovou solí nebo boosterem, ale prostě příchutě, které jen tak nepotkáte.

více

Jak dopadly liquidy EDGE Elite v recenzi?

18.01.2021

VIDEO: V minulém článku jsme vás zvali ke zhlédnutí videa, kde Karotka zrecenzoval zbrusu novou elektronickou cigaretu EDGE Pro. Společně s ní ale přišla na náš trh také nová řada prémiových liquidů EDGE Elite. Jak moc jsou dobré? Odpovídají chutě uvedeným názvům? Nebo se to nedá vapovat? Podívejte se na nejnovější videorecenzi.

více

Jak dopadla e-cigareta EDGE Pro v recenzi?

15.01.2021

VIDEO: Nová revoluční elektronická cigareta EDGE Pro už se chvíli ohřívá v našem e-shopu. Ne každý však bere všechny novinky a inovace s otevřenou náručí. Takže jsme se rozhodli o nezávislou recenzi. Proto jsme poslali EDGE Pro komu jinému než Karotkovi. Ten ve své krátké, ale velmi výživné video recenzi popsal všechny její výhody i nevýhody.

více

Co říkají CZ vapeři na liquidy EDGE?

13.05.2020

Podíváme se pod pokličku prémiových liquidů, které vám servírujeme jako jediní v České republice. Teď navíc ve speciální akci, kde při nákupu 10 ks náplní získáte slevu 120 Kč. Co jsou liquidy EDGE zač, odkud se vzaly, jak chutnají a proč stojí tak zatraceně málo?

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce